روزگار شیدا جاهد هم بر خلاف آرزوهایش گذشت

تازه ها

روزگار شیدا جاهد هم بر خلاف آرزوهایش گذشت

نظرات ()

شیدا جاهد هنرمند خوب کشور و خواننده آلبوم‌های خسته‌ام از این کویر، کوچه‌های بی‌نشان و پنجره باز می‌شود روز نهم اسفند درگذشت. جاهد صدایی دلنشین داشت و آن را با ظرافت به کار می‌بست. آلبوم پنجره باز می‌شود (با تنظیم بابک شهرکی و رحمت وطندوست) یکی از زیباترین آثاری است که در سال‌های اخیر شنیده‌ام.

شیدا جاهد پیشکسوت عرصه آواز که مدت طولانی با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد 9 اسفند ماه از دنیا رفت.
مشاور معاون هنری وزیر ارشاد با اعلام این مطلب به ایسنا، گفت: خانم شیدا جاهد که مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان لاله بستری بودند متاسفانه حوالی ساعت 22 از دنیا رفتند.
سید عباس سجادی درباره این هنرمند اظهار کرد: او همیشه نسبت به کشورش تعصب داشت و هیچ‌گاه دعوت‌هایی که از خارج از کشور به او می‌شد را اجابت نکرد. بیماری هیچ گاه او را از تلاش وانداشت و همسرش مسعود جاهد نیز همیشه در کنار او بود.
سجادی همچنین گفت: جزییات مراسم تشییع و مکان تدفین این هنرمند درگذشته فردا اعلام خواهد شد.
شیدا جاهد یکی از فعالان موسیقی بانوان پس از انقلاب اسلامی بود که کنسرت‌هایی را برای بانوان برگزار می کرد و همین‌طور آلبوم‌هایی را نیز به صورت همخوانی به بازار داد.
شیدا از دوران کودکی تحت تاثیر صدای گرامافون پدر و زمزمه های مادرش که تصنیف های قمر را نجوا می‌کرد با آوای موسیقی آشنا شد، شیدا علاقه اش را به آواز را در دوران تحصیلی اش و به ویژه در اردوهای دانش آموزی که در شهرستان نوشهر برگزار می‌شد نشان داد و به اجرای برنامه های هنری پرداخت، او بعد ها در تهران نزد استادانی چون احمد ابراهیمی، صدیق تعریف و محمدرضا شجریان رفت و از تجربه های آنان بهره گرفت، ایشان در آوازخوانی از استادان موسیقی سنتی ایرانی پیروی می کند، این هنرمند در سال ۱۳۷۴ با «مسعود جاهد» آهنگساز و نوازنده‌ نی ازدواج کرد و از همین زمان به صورت رسمی با همکاری همسرش وارد عرصه‌ موسیقی ایرانی شد و گروه موسیقی بانوان «کرشمه» را تشکیل داد و کنسرت هایی نیز در تهران برای بانوان اجرا کرد.