مشکلات کامپیوتر

تازه ها

مشکلات کامپیوتر

نظرات ()

کامپیوترو مشکلات آن:


1) کامپیوتر بالا نمی آید:

اگر کامپیوتر بعد از فشردن کلید Power (کلید خاموش و روشن کامپیوتر) روشن نشود، این پیشنهاد می تواند در شناسایی مشکل آن به شما کمک کند: ابتدا مطمئن شوید که کامپیوتر شما به طور مناسب به جریان متناوب برق شهر متصل است. دستگاه الکتریکی دیگری را به همان پریز برق بزنید تا مطمئن شوید که پریز برق کافی را تامین می کند.


2) صفحه نمایشگر کامپیوتر خالی است:

اگر صفحه نمایشگر شما چیزی را نشان نمی دهد، ممکن است یک مشکل ساده در اتصالات آن وجود داشته باشد. پس اول چک کنید که مانیتور به طور مناسب به پریز برق و همچنین به Case کامپیوتر متصل باشد و همچنین مطمئن شوید که کلید روشن و خاموش مونیتور نیز روشن (On) است. اگر چراغ روشن و خاموش مانیتور روشن نباشد، بدان معنی است که برق مانیتور وصل نیست. در چنین شرایطی تعمیر مشکل پریز برق می تواند موثر باشد.


3) مشکل با کارت گرافیک:

اگر چراغ روش و خاموش کامپیوتر شما و همچنین چراغ روشن و خاموش مونیتور شما هر دو روشن هستند ولی پس از روشن کردن کامپیوتر بازهم چیزی روی نمایشگر نشان داده نمی شود، احتمالا مشکل از کارت گرافیک کامپیوتر است. در این صورت بایستی Case کامپیوتر خود را باز کرده و از شل نشدن پایه های اتصال کارت گرافیک مطمئن شوید. در صورت امکان کارت گرافیک را روی کامپیوتر دیگری تست کنید و اگر باز هم کار نکرد، یعنی سوخته است و باید آن را با کارت گرافیک دیگری تعویض کنید. البته در برخی موارد نیز ممکن است مشکل مربوط به سوختن یا شل شدن پایه های CPU باشد.


4) سیستم عامل یا برخی از نرم افزارها غیرعادی کار می کنند:

اگر سیستم عامل یا برخی نرم افزارهای دیگر اجرا نمی شوند و یا غیر عادی اجرا می شوند، این توصیه ها را در نظر گیرید: کامپیوتر خود را Restart کرده، یک نرم افزار ضد ویروس را اجرا کرده و کامپیوتر خود را از نظر آلودگی به ویروسها اسکن کنید. برای این منظور لازم است که کامپیوتر شما به یک ضدویروس مجهز باشد.


5)  ویندوز به طور مناسب Boot نمیشود:

اگر ویندوز به طور مناسب Boot نمیشود (مثلا در وسط بوت شدن گیر میکند یا خود به خود ریستارت میشود) لازم است به کمک Windows Recovery Disk اقدام به نصب دوباره آن کنید. در بیشتر مواقع مشکل با این کار حل می شود.


6) کامپیوتر روشن است ولی پاسخگو نیست:

اگر کامپیوتر روشن است ولی به یک نرم افزار و یا فرمانهای صفحه کلید پاسخگو نیست، ممکن است به اصطلاح دچار Hang شده باشد. پس کلید Power کامپیوتر خود را حداقل برای 5 ثانیه فشرده و نگه دارید که در این صورت کامپیوتر خاموش می شود. حال کامپیوتر را دوباره روشن کنید، احتمالا با اینکار مشکل حل می شود.


7)  یک وسیله جانبی کار نمی کند:

اگر یک دستگاه جانبی (مثل پرینتر یا اسکنر) آنگونه که انتظار می رود کار نمیکند، آن را با توجه به دستورالعمل راهنمای شرکت سازنده روشن کنید. مطمئن شوید که همه اتصالات وسیله محکم بوده و انرژی الکتریکی را دریافت می کنند و با سیستم عامل نیز سازگاری دارند. و نهایتا مطمئن شوید که درایورهای صحیح بر سیستم نصب هستند.


8) سرعت کار کامپیوتر کم شده است:

می توان با پاک کردن فضای دیسک سخت از فایلهای ناخواسته، سرعت و کارایی کامپیوتر را افزایش داد. همچنین مطمئن شوید که برنامه های مربوط به بهینه سازی دیسک را هر ازگاهی اجرا می کنید و از شر آیکون های بدون استفاده در دسکتاپ خود خلاص شوید. همچنین یک برنامه فایروال و ضدویروس مناسب و ابزارهای آنرا در سیستم خود نصب کنید و نهایتا رجیستری ویندوز را اسکن کنید.


9) سرعت کار اینترنت کم شده است:

برای افزایش کارایی مرورگر (Browser) خود، بایستی به طور مدام  Cookie ها و فایلهای اینترنتی موقت (Internet Temporary Files) را از کامپیوترتان پاک کنید. در پنجره Search ویندوز تایپ کنید: *temp* سپس enter را بفشارید تا پوشه های مربوط به فایلهای موقت (temp) را پیدا کنید. حال می توانید اقدام به پاک نمودن آنها کنید. البته دقت کنید که برخی از فایلها که سیستم عامل در حال استفاده از آنهاست قابل پاک شدن نیستند.


10) مشکل در اتصال به شبکه اینترنت وجود دارد:

اگر کامپیوتر شما نمی تواند به اینترنت متصل شود، آدرس IP را چک کنید، اتصال صحیح کابلهای شبکه را کنترل کنید و مطمئن شوید که سرورها و برنامه های Firewall درخواست های Http از کامپیوتر شما را بلوکه نکرده اند. اگر کامپیوتر شما بخشی از یک شبکه اداری است، از ادمین شبکه کمک بخواهید.

 

توجه : تعداد زیادی از نرم افزار های مفید عیب یابی و بهینه سازی ویندوز را میتوانید از سرزمین دانلود دریافت کرده و روی کامپیوتر خود نصب و استفاده کنید.